Ghidul Micului anarhist si Democratia

Mare valva cu Summitul NATO, ca de, am ajuns tara importanta, acum cine mai e ca noi! Desi sunt sigur ca majoritatea oaspetilor se bazeaza pe GPS daca vorba sa gaseasca Romania pe harta si pentru ei Bucarest sau Budapest, tot un drac…undeva in Europe.
Oricum e o chestie faina, asa mai aude lumea de noi si daca ne descurcam ok cu organizarea, o sa fie de bine pentru Romania.
Am vazut si destui bucuresteni care in marea lor intelepciune, critica sus si tare Summitul, Guvernul, Vaticanul, ONU, NATO, CIA, NASA, etc… toti sunt vinovati fiindca din cauza lor ei intarzie la piata sau la varu’ Gicu din Ferentari, si ca: „…mai bine nu se organiza la noi, doar vezi draga, ce ne incurca!” 
Sigur, sigur….. numai summit-ul asta ne-a stricat fluenţa traficului din Bucuresti…
Frica mi-e ca o sa ne facem de bafta, as usually.
Gasim noi ceva…. Sau ies doi maidanezi incăţelaţi la orgasm pe culoarul unic, in fata convoaielor oficiale, sau nu o sa functioneze buzile oaspetilor, ceva, ceva tot om găsi. Poate Base o sa-si dea drumul capitaneste la gurita, scapa o perla, si o sa spele puntea cu oarece inalte feţe prezente la summit, sau… In fine….
Acum se bate tam-tam cu nu-stiu-ce site care a publicat Ghidul Micului Anarhist, si toata presa e stresata ca nu cumva sa apara manifestanti anti NATO! Cum apar niste tinerei cu pancarde, cum sar mascatii pe ei!
Pai si ce daca apar? Nu mai e libertate?
De cand nu mai am voie sa nu-mi convina ceva? Eu cred ca oricine are dreptul sa conteste absolut orice, fie guvernul sau pe Dumnezeu. Sa nu dea cu piatra! Dar sa conteste da. 
Ma ingrijoreaza ca de aici si pana la alte restrictii nu mai e mult. Tragi un part si te acuza de terorism. M-am saturat de bau-bau-ul terorismului care justifica orice actiune, si ne ingradeste din ce in ce mai mult libertatile. Comunistii ne acuzau ca suntem contrarevolutionari, aveau bau-bau, dusmanul de clasa si te bagau la Jilava si pentru un banc. Acum avem teroristii, care, foarte ciudat, sunt o fata-morgana si cu toata tehnologia nu sunt niciodata prinsi. E mai util un bau-bau liber. Dar in ritmul asta nu o sa ne mai trebuiasca teroristi, o sa ne terorizam singuri si o sa fim multumiti cu asta….

Un comentariu

Din categoria Politica - Evenimente, Uncategorized

Un răspuns la „Ghidul Micului anarhist si Democratia

  1. Starea asta de permanenta teroare o simt eu si cei din jurul meu mai acut in ultimii ani. Cum ne scandalizam de ceva care tine de lumea noastra, cum apar luna urmatoare zvonuri ca nu vom lua salariile la timp sau mai mici deoarece primaria n-a reusit sa adune toate birurile. Daca incerci sa comentezi ceva, apari ca persona non grata de urgenta. Nu numai la nivel macro se vede, la nivel micro simtim. Orasul e mic si e rost de spionita maxima.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s